24/12/2019
Sven Haenen

De kantine van onze club is dé plek waar je na de wedstrijd of training rustig kan genieten en napraten. Dit gaat vaak gepaard met het nuttigen van een drankje wat op zich natuurlijk geen probleem is. Bij S.C. OLVE streven wij er echter naar dat dit op een gepaste wijze gebeurd. 

S.C. OLVE wil een familiale, sportieve, gezonde en veilige club zijn voor al haar leden. Het sportief ontwikkelen van onze jonge spelers heeft de hoogste prioriteit waarbij de ouders, die hun kinderen elke week aan ons toevertrouwen, onze belangrijkste partners zijn. Wij zien het dan ook als onze taak om een preventief alcohol- en drugsbeleid te voeren waarmee we willen bijdragen aan het welzijn van al onze leden en hun naaste familie.

Onmatig alcoholgebruik, drugsgebruik, prestatie verhogende middelen en rookartikelen, zijn strijdig met de visie en principes van S.C. OLVE. Bovendien moet elke trainer, begeleider, bestuurder een bewijs van goed gedrag en zeden (model bestemd voor contacten met minderjarigen) voorleggen aan de Ethische Commissie.

Het volledige beleid hieromtrent kan je hier raadplegen.